Urban curator
Sabrina Lindemann
info@optrekbinckhorst.nl
+31 (0)6 4001 2241+31 (0)6 4001 2241
Den Haag

ReSourceCity

OPENING: op 3 maart 2016 zijn de Binckhorst Beings voor het eerst te zien en gaan de Logeleden samen met wethouder Revis de innovaties en samenwerkingen die tot stand zijn gekomen presenteren.

 

ReSourceCity Opening Binckhorst Beings

Binckhorst Beings tonen de verborgen kennis en kunde
van bedrijven in de Haagse Binckhorst
 

Het afgelopen jaar is er in de Haagse Binckhorst een bijzonder bedrijfsverbond opgericht: de Loge des Créatures du Binckhorst. Acht producerende bedrijven (ABS Den Elzen, BAM Wegen, Binnenstadgarage, Cementbouw, De Lunchboxx, Maison Kelder, Repro- van de Kamp, De Vos Verf ) uit het gebied hebben zich in de eerste afdeling van de loge verenigd om de specifieke kennis en kunde van hun bedrijven uit te wisselen. Nu, en jaar later, mag publiek komen kijken naar de resultaten van deze unieke samenwerking. Samen hebben zij de Binckhorst Beings ontwikkeld, permanente markeringen in de openbare ruimte die tonen wat het industrieterrein te bieden heeft. Met de Binckhorst Beings willen de bedrijven de identiteit van de Binckhorst als makers-gebied versterken en hun bedrijven op de kaart zetten in een fase dat het gebied flink op de schop gaat.

OPENING: op 3 maart 2016 zijn de Binckhorst Beings voor het eerst te zien en gaan de Logeleden samen met wethouder Revis de innovaties en samenwerkingen die tot stand zijn gekomen presenteren.
Locatie: BAM Wegen, Zonweg 33, 2516 AK Den Haag
Tijd: 17.45 inloop/ 16.00 begin programma- 17.30 uur

Binckhorst Beings en Loge des Créatures du Binckhorst zijn een concept en ontwerp van Krijn Christiaansen & Cathelijne Montens (KCCM) in opdracht van Mobiel Projectbureau OpTrek in het kader van ReSource City Binckhorst.
WE-ARE-AMP ontwikkelde de identiteit van de Loge des Créatures du Binckhorst.

Financieel mogelijke gemaakt door de bedrijven: Autoschadebedrijf ABS Den Elzen, BAM Wegen, Binnenstadgarage, Cement Bouw, De Lunchboxx, Maison Kelder, Repro van de Kamp,Verfabriek De Vos en het Bouwfonds Cultuurfonds, Stichting DOEN en de gemeente Den Haag
 


Urban curating houdt zich bezig met het inzichtelijk maken van wat er is, om dat vervolgens zowel op een esthetische als een sociale manier te interpreteren, te transformeren en te gebruiken.