Methodieken

herstellen van vertrouwen, kennisontwikkeling, ruimte bieden voor eigen initiatief , verbindingen leggen, versterken van netwerken, waarde creërende netwerken
 
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten
I'M BINCK Netwerkbijeenkomsten

I'M BINCK netwerkbijeenkomsten

Bent u ook nieuwsgierig welke bedrijven in de Binckhorst zitten en hoe u daarvan meer zou kunnen profiteren?

Sinds april 2011 heeft Mobiel projectbureau OpTrek regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseert in de Binckhorst. Eerst in ateliercomplex de Besturing en sinds december 2012 samen met de Lunchboxx. Leo van Ruyven (Lunchboxx) en Sabrina Lindemann, Mobiel projectbureau OpTrek hebben hun krachten en netwerken met succes gebundeld. Op de bijeenkomsten ontmoeten tussen de 40-50 ondernemers elkaar. Per avond presenteren maximaal drie verschillende bedrijven uit de Binckhorst zich. Soms aangevuld met speciale gasten die over nieuwe projecten of ontwikkelingen in het gebied vertellen. Aansluitend is er alle ruimte om tijdens een informele borrel verder te praten over het bestaande aanbod aan bedrijvigheid en de vele mogelijkheden daarvan.

N.a.v. een gezamenlijke kerstborrel in 2012 is het idee ontstaan om regelmatiger met ondernemers uit de Binckhorst bij elkaar te komen en meer informatie over het bestaande productie -en dienstennetwerk in de Binckhorst uit te wisselen. Veel gebruikers in de Binckhorst weten onvoldoende welke bedrijven er allemaal in het gebied zitten en wat precies geproduceerd wordt of welke diensten er aangeboden worden. Meer kennis over het bestaande aanbod aan bedrijvigheid op de Binckhorst maakt het mogelijk dit productie- en dienstennetwerk beter voor eigen werkzaamheden in te kunnen zetten en daarmee de lokale economie in het gebied te stimuleren.

Het doel van de I”M BINCK netwerkbijeenkomsten is het dan ook om elkaar beter te leren kennen en meer van elkaars kennis, diensten en producten gebruik te kunnen maken, zodat de lokale economie in de Binckhorst versterkt wordt.


 

Fotografie o.a.: Martijn van Dam, Bart Benschop, Jonathan Roorda, Sabrina Lindemann

Meer informatie?
Leo van Ruyven: info@delunchboxx.nl
Sabrina Lindemann: info@optrekbinckhorst.nl


Urban curating is een strategie van communicatie en verbindingen: door het samenbrengen van verschillende terreinen, het esthetische en politieke, het sociale en het symbolische, maakt urban curating er deel van uit. Door het leggen van dwarsverbanden tussen de verschillende actoren op de diverse terreinen, wordt het potentieel voor verandering ontsloten.